ANNA-SOPHIE HARTVIGSEN
15792
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15792,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-børsdamer,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
anna

About This Project

ANNA-SOPHIE HARTVIGSEN

Foredragsholder og med-gründer av Female Invest, Danmarks største interesseorganisasjon for kvinner og investeringer. Forfatter av boken «Klar – Parat – Invester»
SPRE UT RISIKO I PORTEFØLJEN DIN OG HOLD DEG OPPDATERT!

SØVN OG MORGENRUTINER

Jeg er mest produktiv om morgenen, så jeg liker å stå opp tidlig. Jeg har ingen spesielle morgenrutiner. Hver morgen er ulik når man jobber i en start-up. I Female Invest er det alltid ting å gjøre. Jeg logger meg sjelden av jobben, men det liker jeg godt. Jeg hadde kjedet meg i 9 –17 jobber. Akkurat nå utarbeider vi strategi for neste år og partnerskap for høsten. En veldig spennende prosess!

 

INVESTERINGER

Min investeringsstrategi har forandret seg gjennom tiden. Jeg startet med lite risiko, medovervekt i indeksfond i porteføljen. Etter hvert begynte jeg og trade CFDer (Contract fordifference: derivative produkter som tillater deg å spekulere på de finansielle markedene somaksjer, valuta, indekser og råvarer, uten å eie det underliggende aktivumet).

Jeg sjekket markedet flere ganger daglig. I år har jeg gått tilbake til en lavere risk-strategi. Fordi jeg jobber som mye, har jeg for liten tid til å trade på daglig basis.

 

TRE RÅD TIL DEG SOM VIL STARTE MED INVESTERINGER

Aldri invester mer enn du har råd til å tape.

Spre ut risiko i porteføljen din.
Hold deg oppdatert.

Category
Portett