ANNE GJØEN
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-børsdamer,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

About This Project

ANNE GJØEN

Head of Equity Research Norway, Handelsbanken Capital Markets
SØKER MAN HØY AVKASTNING MÅ MAN ALDRI GLEMME AT DET INNEBÆRER HØY RISIKO.

SØVN OG MORGENRUTINER

 

Jeg står opp kl 05:45 og det er det samme hver dag. Det aller første jeg gjør, er å sjekke børsene i Asia, andre nyheter samt oljeprisen. Avisene leser jeg kvelden i forveien, og frokost inntas når jeg kommer på jobb. Jeg er på jobb mellom 06.30 og 07.00. Morgenen på jobb består av morgenmøte og gjennomgang av nyheter som kommenteres skriftlig til meglere internt eller til kunder. Akkurat nå  forbereder jeg meg før kvartalstall fra selskapene som jeg analyserer.

 

INVESTERINGER

 

Jeg investerer i aksjefond, eiendom og kunst. Min investeringsstrategi er langsiktighet, jeg skyr gambling. Å gjøre grundig analyse selv av det potensielle investeringsobjektet. Søker man høy avkastning må man aldri glemme at det også innebærer høy risiko. I en av mine første jobber ble jeg med på å gjøre en skattemotivert investering og jeg stolte bare på andre vurdering, I etterkant ble det både restskatt og straffeskatt.

 

TRE RÅD TIL DEG SOM VIL STARTE MED INVESTERINGER

 

Gjør grundig analyse av det du vurderer å investere.
Tenk gjennom hvilken tidshorisont du skal ha på investeringen.
Husk at du må ha kontantstrøm og likviditet, så unngår du å måtte selge istedenfor å kjøpe når noe er billig.

Category
Portett