Lise Vermelid Kristoffersen
15830
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15830,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-børsdamer,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

About This Project

LISE VERMELID KRISTOFFERSEN

Emballasjeutvikler i Tine. Driver podcasten Pengesnakk og skriver om sparing og hverdagsøkonomi på bloggen pengesnakk.no.
Strategien er ``time in the marked`` over ``timing of the marked``!

SØVN OG MORGENRUTINER

Jeg står opp mellom 05 og 07. Noen ganger må jeg legge meg klokken 20 fordi jeg er sliten, og da blir det tidlig opp. Digger å jobbe i morgentimene. Mest kreativ da. Jeg har ikke en fast morgenrutine, men et stort glass vann før dagens første kaffe unner jeg kroppen min. Og alltid frokost. Jeg starter klokken 8 i jobben min som emballasjeutvikler i TINE, men før det har jeg gjerne gjort noe med “pengesnakk”, som er hobby og ekstrajobb. Akkurat nå planlegger jeg flere foredrag jeg skal holde om sparing og økonomi. Blir gøy å dele sparegleden min med enda flere.

 

INVESTERINGER

Jeg investerer i globale indeksfond til meg selv og til sønnen min, og strategien er “time in the marked” over “timing the marked”. Min dårligste økonomiske investering har kanskje vært å betale ned boliglånet. Men det føles godt å være gjeldfri, selv om jeg nok ville blitt rikere av å ha lån, og investere sparepengene.

 

TRE RÅD TIL DEG SOM VIL STARTE MED INVESTERINGER

Tenk igjennom hvorfor du investerer. Hva vil du oppnå?

 

Finn ut hvor lang tidshorisont du har, og da hvilken risiko pengene dine tåler.

 

Les, og ta råd fra flere enn 1 person.

 

Category
Portett